Produkter för du naturliga (10)

Stevia - Stevia är ett naturligt sötningsmedel som kommer från bladen av Stevia rebaudiana.

Stevia - Stevia är ett naturligt sötningsmedel som kommer från bladen av Stevia rebaudiana.

Stevia är en naturlig sötningsmedel som utvinns från bladen av Stevia rebaudiana, en växt som härstammar från Sydamerika och idag växer i stora delar av världen. De ämnen som är viktiga för den söta smaken är en serie så kallade steviolglykosider, som var och en har en unik sötma- och smakprofil. Stevia är cirka 100 till 300 gånger sötare än vanligt socker, men innehåller inga kolhydrater, kalorier eller konstgjorda ingredienser. Stevia har många hälsofördelar. Nyckelfördelar: • Glykemisk reaktion på 0 • Kalorifri • Gynnsam för tandhälsan • Smakförstärkare i kombination med andra sötningsmedel • Värmestabil upp till 350 °C • Utmärkt löslighet i vattenbaserade system • Extremt hållbar i livsmedels-, dryckes- och färdigvarusystem Användningsområden: Sötsaker, kosttillskott, funktionella livsmedel och drycker Bild använd: © Dionisvera / Shutterstock Ursprungsland: Kina GMO-fri: JA Kosher & Halal: JA FSSC 2000: JA HACCP: JA
Vitamin D3 Pulver

Vitamin D3 Pulver

Vitamin D 3 - Livsmedelskvalitet Vitamin D3 Pulver CWS min. 100 000 IE/g
Isomalt - naturligt sockerersättning, med hälften så många kalorier som vanligt socker

Isomalt - naturligt sockerersättning, med hälften så många kalorier som vanligt socker

Isomalt är ett naturligt sockerersättningsmedel som liknar hushållssocker i smak och användning, men har bara hälften så många kalorier. Isomalt är världens främsta sockerersättare i godis och bidrar också till briljanta färger och beläggningar. Nyckelfördelar: • Ren, söt, sockerliknande smak • Överlägset smak- och sötma-profil • Minskat klibbighet & lång hållbarhet • Tandvänlig • Lågkalorisk (bra för viktkontroll) • Låg glykemisk respons Användningsområden • Chokladproduktion • Godis • Tuggummi • Bakverk • Glass Bild använd: © Ekkaratk / ShutterStock Ursprungsland: Thailand GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Halal & Kosher: JA
Isomaltulos - Fettförbrännande energiförsörjning från naturliga källor

Isomaltulos - Fettförbrännande energiförsörjning från naturliga källor

Isomaltulos kännetecknas inte bara av sitt låga glykemiska index, utan förlänger också energitillförseln och ökar fettförbränningen med en sötma på 50%. Ursprung: Sockerbeta PALATYNE®, klassisk isomaltulos Ursprung Asien Sötman i jämförelse med hushållssocker (sackaros) ligger på cirka 50%. RISULOSE®, innovativ isomaltulos EU-ursprung Godkännandet av RISULOSE® är för närvarande under behandling hos EU och väntas under 2023. Nyckelfördelar: • Fördelaktig för blodsockerkontroll (diabetiker) • Tandvänlig • Socker med långsam frisättning • Utmärkt matsmältning utan laxerande effekt • Bra för viktkontroll (bränner fett) Användningsområden: • Kosttillskott • Funktionella livsmedel och drycker • Snacks, sportnäring • Vegetariska / Veganska produkter • Sötmedel / Sockerersättning Bild använd: © Grafvision / Adobe Stock Ursprungsland: Tjeckien / Thailand GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA Kosher & Halal: JA
Fruktos - Fruktos är ett naturligt förekommande GMO-fritt sötningsmedel från sockerbetor.

Fruktos - Fruktos är ett naturligt förekommande GMO-fritt sötningsmedel från sockerbetor.

Fruktos är känt som fruktsocker och är den sötaste sockertypen i naturen, som vanligtvis finns i många frukter och grönsaker. Fruktos är inte bara lägre i kalorier, utan överträffar också sackaros i sötma med upp till 80 %. Med sin höga termogena effekt, vilket innebär att mer energi krävs för att metabolisera fruktos, är det också det perfekta valet för viktmedvetna konsumenter, eftersom fler kalorier förbränns av kroppen. Fruktos intensifierar inte bara smaker, utan döljer också den bittra eftersmaken av andra produktkomponenter och övertygar med sin enkla hantering. Nyckelfördelar: • Fri från endotoxiner • Skapar en överlägsen sötprofil • Förstärker smaken • Lämplig för viktkontroll • Har en låg glykemisk reaktion (19) • Hög löslighet Användningsområden: Bakverk Drycker Godis Mejeriprodukter Kosttillskott Frysta desserter Bild använd: © elena_hramowa / Adobe Stock Ursprungsland: Finland GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA
Druvbasierade Sötmedel - 100% Naturligt Sötmedel Baserat på Druvor

Druvbasierade Sötmedel - 100% Naturligt Sötmedel Baserat på Druvor

De naturliga sötningsmedlen baserade på druvor bygger helt på extraktion och kristallisation av druvsaft. Nyckelfördelar: • Många tillämpningsområden • Snabb energirespons • Överlägset smak- och sötmaprofil • Förbättrar arom, textur, doft och fruktsmak • Hög löslighet • Låg glykemisk respons • 100% naturlig Tillämpningsområden: • Bakverk • Godis • Drycker Bild använd: © NonStock / ShutterStock Ursprungsland: Italien GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA
Daddelsocker - Naturlig produkt med attraktiva produktegenskaper och användningsområden

Daddelsocker - Naturlig produkt med attraktiva produktegenskaper och användningsområden

Dattelsocker är en naturprodukt med attraktiva produktegenskaper och användningsmöjligheter. Det tillverkas av torkade dadlar och ger din produkt en rik sötma. Dadlar är en källa till fruktos, vilket gör dem mycket söta och ger en dominerande smaknot av butterscotch. Dattelsocker levererar många näringsämnen, kostfiber och antioxidanter. Nyckelfördelar: • Hög renhet och 100% naturligt ursprung • Rik på kostfiber, antioxidanter och mineraler som kalium och magnesium • Låg glykemisk reaktion Användningsområden: • Godis • Bakverk • Drycker Bild använd: © Sokor Space / ShutterStock Ursprungsland: Italien GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA
BIO Kokosblomssocker - Naturligt växtbaserat sötningsmedel från kokospalmsblommans saft

BIO Kokosblomssocker - Naturligt växtbaserat sötningsmedel från kokospalmsblommans saft

Kokossocker är ett naturligt växtbaserat sötningsmedel som framställs genom att avdunsta saften från blommorna på kokospalmer. Det innehåller i jämförelse med vanligt socker en mångfald av mineraler och antioxidanter och imponerar dessutom med sitt låga glykemiska index. Särskilt järn, zink, kalcium och kalium behålls av kokospalmen. Det har en mycket låg sannolikhet för en blodsockerhöjning och ger kroppen en hälsosam tillförsel under hela dagen. Nyckelfördelar: • Överlägset smak- och sötprofil • Rik på näringsämnen och antioxidanter • Förhindra hypoglykemi • Mindre fruktos och sackaros • Låg glykemisk reaktion Användningsområden: • Bakverk • Funktionella livsmedel och drycker • Godis • Choklad Bild använd: © jchizhe / Adobe Stock Ursprungsland: Indonesien GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA BRC certifierad: JA USDA-NOP: JA EU & JAS: JA
Allulos - Allulos, banbrytande, naturligt, växtbaserat sötningsmedel

Allulos - Allulos, banbrytande, naturligt, växtbaserat sötningsmedel

Allulose är en naturlig, växtbaserad sötningsmedel som utvinns från sockerbetor. Det kan användas i granulerad form och som sirap. Det har en utmärkt kalorifri sötma som kan användas i livsmedel och drycker. Nyckelfördelar: • Inga kalorier • 70% så sött som sackaros • Samma löslighet som sackaros • Tandvänligt • Glykemiskt index på 1, insulinnivå på 1,5 Användningsområden: • Kosttillskott • Funktionella livsmedel och drycker • Snacks, sportnäring • Vegetariska / Veganska produkter • Sötningsmedel / Sockerersättning EU-godkännande väntar Allulose är föremål för en pågående ansökan om godkännande som ny livsmedelsingrediens. Bild använd: © Grafvision / Adobe Stock Ursprungsland: Tyskland GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA Kosher & Halal: JA
Xylose - Xylose är ett naturligt förekommande trädsocker som härstammar från hårdved som björk.

Xylose - Xylose är ett naturligt förekommande trädsocker som härstammar från hårdved som björk.

Xylose är en naturligt förekommande trädsocker som utvinns från hårdved som björkar. Det är ett speciellt kolhydrat som används för att skapa aromer och uppnå önskade smak effekter för kött, färdigmat, läkemedel, djurfoder och foder. Xylose kräver en mycket kort reaktionstid för att uppnå önskad smak. Nyckelfördelar: • Hjälper till med smakbildning • Förbättrar aromen • Förbättrar det visuella utseendet • Liten påverkan på blodsockernivåer och seruminsulin • Möjliggör en snabb Maillard-bruningsreaktion Användningsområden: • Kulinari • Kött • Fjäderfä & skaldjur • Djurfoder • Läkemedel Klassificeras som en vanlig livsmedel och inte som livsmedelstillsats. Bild använd: © morisfoto / Adobe Stock Ursprungsland: USA GMO-fri: JA Vegan & Vegetarisk: JA Kosher & Halal: JA BRC certifierad: JA